Hyväntekeväisyystapahtuma lähestyy

Liput jo myynnissä kovaa vauhtia !! 

Osta omasi täältä –> http://www.lipputoimisto.fi/TilaisuusPublic.aspx?id=12429

https://www.facebook.com/events/639664256170842/

Kamppailu-urheilupäivä vammaisurheilun hyväksi. Luvassa lajinäytöksiä, otteluita, tuttuja kasvoja ja iloista meininkiä koko päiväksi. Päivään mahtuu 9 ottelua ja lajiesittelyjä.

Turpaanvetotalkoissa on mukana kamppailun kovia nimiä, kuten Nyrkkeiljä Amin Asikainen, Ex-raskaansarjan 7-kertainen Suomenmestari Kai Brännkärr Kemistä, Brassijujutsun mustanvyön Tomi Kaarela Oulusta, Thainyrkkeilyn erikoismies/valmentaja Arto Vuoma Oulusta ja Olympiahopeamitalisti Munchen 1972 Reima Virtanen Kemistä.

Tapahtuman juontavat Ismo Apell ja Jamppa Kääriäinen. Päivän aikana nähdään myös Matti Lappalaisen ja Batu Lempisen hyväntekeväisyys näytösottelu. Tapahtuman suojelijaksi on lupautunut Aira Samulin.

Tapahtuman tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan vammaisurheilun hyväksi, Suomen vammaissulkapallolle.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin Lipputoimistoon. Tapahtumaan on myynnissä myös VIP-paketteja, jotka kattavat ringside-paikat, ruokailun ja vapaan oleskelun road show-rekassa.

Liput

Katsomopaikka
Normaali – 20eur
Eläkeläinen/opiskelija/ alle 16v – 18eur

Ringsidepaikka – 35eur

Alle 5v. lapsi ilmaiseksi huoltajan sylissä

Liput Lipputoimistosta – www.lipputoimisto.fi

VIP-liput, joiden hintaan kuuluu ringside-paikka, VIP-ruokailu ja pääsy VIP-tilana toimivaan roadshow-rekkaan, myydään suoraan Tukitalkoot ry:n kautta. Yhteystiedot alla.

Lisätietoja:
Tapahtuman koordinaattori Tarja Anunti, 0400 853 843, tarja.anunti@turpatalli.net

Turpaanvetotalkoot ry, puheenjohtaja Anne Help, 044 4943356, anne.help@attendo.fi