Koronavirus – 7.5

VammaisSulkaPallon SULKISCUP IV – Kisakallio ja SM-kisat perutaan.
SULKISCUP jatkuu uudella kaudella syksyllä ja SM-kisat pyritään myös pitämään syksyllä.

Kevätkokous siirretään myös myöhemmälle, tarvittaessa käydään kevätkokouksen tärkeimmät asiat syyskokouksen yhteydessä. Johtokunta on käsitellyt toimintakertomuksen ja toiminnantarkastuksen sekä toiminnantarkastajan lausunnon.

Elokuun tutustumis- ja harjoitteluleiri pyritään pitämään suunnitellusti Elokuussa.

VammaisSulkaPallo ry suosittaa jäseniään toimimaan ja noudattamaan yleisiäohjeita vallitsevan koronavirus tilanteen aikana. Tarkkailemme tilannetta ja ilmoitamme suunniteltujen tapahtumien järjestämisestä tai niiden peruuntumisesta lähiaikoina. Arkivuorojen pitämisestä paikallisesti päättää kukin taho itse. Liikuntaa saa ja tulee edelleen harrastaa, esim. itsenäistä sisä- ja ulkoliikuntaa.

” ottakaa fyysistä etäisyyttä, niin otetaan myös henkistä läheisyyttä ”

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Seuratoiminta

Seurojen harjoitustoiminta järjestetään 31.5.2020 asti ulkoliikuntapaikoilla lähikontakteja välttäen. Harjoitustoiminnan tulee tapahtua alle 10 hengen ryhmissä. Kilpailuja tai muita avoimia yli 10 hengen yleisötilaisuudeksi muodostuvia tapahtumia ei saa järjestää 31.5.2020 asti.
Harjoitustoiminnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota käsihygieniaan. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Käsidesiä on suositeltavaa olla saatavilla harjoituksen aikana.

Urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää erityisjärjestelyin 1.6. alkaen.

Seurojen harjoitustoimintaa voi järjestää sisäliikuntapaikoilla 1.6. alkaen lähikontakteja välttäen. Ulko- ja sisäliikuntapaikoilla harjoitustoiminnan tulee tapahtua alle 50 hengen ryhmissä.

Liikunta

Suosittelemme kaikille suomalaisille omatoimista liikunnan ja urheilun harrastamista viranomaisten asettamat rajoitteet huomioiden.

https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/23/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/